Creative Class

Made for beautiful minds

Miruna Darie

Designer de Obiect

Miruna Darie si-a exprimat iubirea pentru arta inca din copilarie cand a ales desenul si pictura ca modalitati de exprimare. Miruna a studiat arhitectura si design de produs la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti. Activitatea lui Mies van der Rohe a determinat-o sa aleaga cariera de arhitect, iar Renzo Piano si Richard Meier sunt cei pe care ii urmareste cu admiratie si in prezent. Miruna este fascinata de interioarele realizate de Thierry W Despont si Patricia Urquiola, dar recunoaste ca dezvoltarea sa artistica a fost influentata de lucrarile lui Mark Rothko, Theodor Aman si Constantin Brancusi.

In anul 2008, Miruna Darie si Diana Stoicescu au pus bazele proiectului „Createlier”, o agentie de design integrat specializata in design de produs, design interior, design grafic, branding si consultanta de imagine.

Cel mai recent proiect al Mirunei il reprezinta colectia de mobilier „POLYVISION”. Agentia s-a remarcat prin prezentarea „POLYVISION- the table” in cadrul BIFE 2014. Menit sa creeze o noua perspectiva asupra locului de luat masa, produsul este compus din sase trunchiuri metalice de piramida care par a strapunge blatul din MDF vopsit/lemn masiv. Toate aceste fatete se reunesc pentru a contura masa POLYVISION. Produsul poate fi personalizat intr-o gama de trei culori – argintiu, auriu si cupru, cat si blatul- alb, negru, gri.

 

Share

/ Previous