Creative Class

Made for beautiful minds

Ioana Ciolacu

Designer Vestimentar

Ioana Ciolacu s-a nascut in Iasi in anul 1982 si a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. Imediat dupa absolvire, Ioana a primit o bursa de studiu la London College of Fashion unde a urmat cursurile postuniversitare, specializandu-se in fashion design and technology.
In anul 2013 a castigat premiul Designer for Tomorrow Award, concurs organizat de Stella McCartney. Tot in 2013, Ioana si-a deschis propriul showroom in Bucuresti.
2014 a fost anul in care Ioana si-a prezentat colectia vestimentara intitulata III.
Colectia III ofera posibilitatea consumatorilor de design sa isi achizitioneze articole vestimentare la preturi accesibile. III este o colectie sustenabila, toate materialele ramase in urma executarii articolelor vestimentare din colectia III au fost donate unui centru de realizare de carpete din Calarasi.
Ioana Ciolacu si-a prezentat colectiile vestimentare la MERCEDES BENZ BERLIN FASHION WEEK in 2013, 2014 si 2015. Colectia Autumn Winter 2015/16 prezentata de Ioana Ciolacu in aceasta primavara a primit numeroase aprecieri la nivel international, fiind cotata ca una dintre cele mai inspirationale colectii prezentate in acest an la MERCEDES BENZ BERLIN FASHION WEEK.

Foto: www.ioanaciolacu.com

Share

/ Previous