Creative Class

Made for beautiful minds

Alina Morar

Designer Vestimentar

Alina a absolvit Universitatatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, sectia Jurnalism, iar in prezent este masteranda in anul II la Universitatea de Arte din Cluj. Experienta din domeniul jurnalismului a avut un impact puternic asupra viitorului designer. Aceasta a descoperit modalitatile prin care societatea contemporana influenteaza iremediabil dezvoltarea caracterului si a personalitatii fiecarui individ. Experientele traite in aceasta calatorie jurnalistica au fost expuse in prima sa colectie intitulata „Cu cheia la gat”.
Cea mai recenta colectie realizata de Alina Morar se numeste „Vicii” si a fost prezentata in Bucuresti in toamna anului 2014. Prin aceasta colectie designerul sustine ca viciile au fost si sunt in continuare un catalizator al creatiei artistice. Universul sau creativ este eclectismul, fiecare colectie fiind un melting pot de mesaje rezultate din diverse stari si experiente sociale.
Alina Morar a avut posibilitatea de a lucra in vara anului 2014 la o coproductie Romania- UK- Germania, documentarul de lung metraj intitulat „Chuck Norris vs Communism”. Alina a facut parte din echipa de creatie a departamentului de realizare de costume, experienta pe care designerul doreste sa o repete in viitor.
Pasiunea pentru viata pe care Alina Morar reuseste sa o transmita prin creatiile sale vestimentare m-au facut sa cred in viitorul ei ca designer vestimentar. Astept cu nerabdare prezentarea colectiei ei de final de an si sper ca Alina nu va inceta sa experimenteze arta si sa transmita emotii reale prin creatiile sale.

Tags
Share

/ Previous