Creative Class

Made for beautiful minds

Barna Nemethi

Fotograf de moda, Regizor de film si Graphic Designer

Barna Nemethi a absolvit Universitatea de Teatru si Film din Bucuresti, sectia regie. Acesta si-a manifestat creativitatea prin diverse proiecte in care s-a implicat fie ca regizor de film fie construind pictoriale din spatele aparatului fotografic.
Filmele realizate de Barna au fost prezentate in cadrul unor festivaluri nationale si internationale, artistul fiind si premiat: TIFF, DaKINO, IEFF (Romania), Cottbus International Film Festival (Germany), Early Bird Film Festival (Bulgaria), Indie Lisboa (Portugal), The New York Film Festival (USA).

Barna Nemethi detine compania Griffon & Swans si este Editor-in-chief si Co-fondator al revistei All Hollow.
Fotografiile de moda realizate de Barna pentru revista All Hollow reprezinta forma pura de exprimare creativa, prezentand o directie artistica conceptuala, diferita de cea promovata in mod intens si repetat de revistele glossy din Romania. Din pacate revista a fost nevoita sa isi opreasca pentru o perioada activitatea!
Griffon & Swans este o agentie de publicitate care ofera solutii creative in vederea imbunatatirii proiectelor artistice. Echipa agentiei Griffon & Swans realizeaza pictoriale foto, ilustratii si graphic design, videoclipuri si scurtmetraje de moda. Unul din proiectele realizate de Griffon & Swans este videoclipul Deliei Matache la piesa „Doar pentru tine”, din punctul meu de vedere cel mai bun videoclip al artistei, ever.

Cel mai recent proiect realizat de Barna Nemethi se numeste „Go Tell The Women” si reprezinta o serie de portrete a persoanelor cu care Barna a colaborat de-a lungul carierei sale. Proiectul analizeaza conceptul de frumusete ideala, incercand sa evidentieze dualitatea firii umane prin utilizarea contrastului lumina-intuneric.

Share

/ Previous
Next /