Creative Class

Made for beautiful minds

Alexandra Abraham

Alexandra Abraham, designer vestimentar

Alexandra Abraham a absolvit Facultatea de Arhitectura – UAUIM si Sectiunea Moda – UNArte.
Alexandra este designer de accesorii din piele, fiind primul designer care a introdus pe piata de moda din Romania hamurile. Alexandra promoveaza prin creatiile sale ideea de echilibru. Hamul devine, astfel, un aliat al hainelor, redefinind silueta feminină. Ludicul reinventării de sine este punctul de plecare în procesul de creație, iar accesoriile au menirea de a-i oferi purtatorului, forta si siguranta.

In 2015, designerul a facut parte din proiectul colaborativ „Untamed Skin”, proiect creativ promovat de Creative Class in mediul online. Proiectul a primit nominalizari la toate cele 3 categorii de premii din cadrul International Fashion Showcase, Londra.

La inceputul anului 2016, Alexandra ne surprinde cu un nou proiect creativ care vorbeste despre putere, dorinta, vibratie si necunoscut.
Manifest este un bildungsroman, in care miscarea personajului se transforma in ritual, iar trupul devine freamat compus din piele, muschi si oase. O lupta fizica pentru supravietuire si evolutie in propriul ego, castigata in intregu-i vulnerabil. Structurile exoscheletice din piele naturala puncteaza, prin croiuri complexe, etape ale traseului.

Fotograf//Vlad Birdu
Model//Irina Strungăreanu
Text//Ovidiu Mihai Condrea
Makeup&Hairstyle//Diana Ionescu
Asistent Makeup&Hairstyle//Mirela Degeratu
Post-Producție//Ionut Popescu