Creative Class

Made for beautiful minds

The Brunch Affair

The Brunch Affair
In ultimii doi ani ideea de petrecere a capatat o noua forma in Romania, una mult mai creativa si dinamica. Au aparut diverse concepte de petrecere si dinning menite sa ofere publicului consumator o experienta complexa si mult mai savuroasa.
Incepand de azi, Creative Class va prezinta cele mai cool evenimente private sau publice, care au reusit sa reinventeze conceptul de petrecere si socializare din Romania.
The Brunch Affair a fost si este un proiect de suflet al Cristinei Grigorea care a luat nastere in urma cu mai putin de 2 ani, in decembrie 2015. Simplitatea si coerenta cu care a fost comunicat conceptul petrecerii The Brunch Affair au reusit sa il transforme intr-un timp destul de scurt intr-un brand de succes. Azi, in spatele evenimentului se afla o echipa de patru membri pasionati de activitatea lor. Daca am caracteriza evenimentul The Brunch Affair in cinci cuvinte acestea ar fi: exclusivist, high-end, neconventional, cool si diferit.
In momentul de fata, domeniul petrecerilor se imparte in doua segmente: cluburile si brandurile de petrecere.
Cele doua segmente ofera publicului experiente diferite, dar si implica eforturi diferite. Brandurile de petrecere ofera organizatorilor o libertatea de miscare mult mai mare, insa si pretentiile consumatorilor cresc. Organizatorul trebuie sa fie tot timpul cu un pas inaintea consumatorului si sa ii ofere intr-un mod surprinzator ceea ce el cauta.

” Totul a pornit din propria dorinta de a exploata o alta zona de party, in afara cluburilor deja consacrate. De aici si ideea de brunch, care nu este nimic altceva decat un teaser pentru un party.
Consumatorul de astfel de evenimente este format dintr-o categorie aparte de oameni cu gusturi exceptionale atat in muzica, mancare, moda cat si arta.
Experienta pe care ei o traiesc la un eveniment The Brunch Affair trebuie sa fie una care sa le satisfaca simturile pe toate palierele mentionate mai sus.
Publicul The Brunch Affair este unul extrem de picky, ceea ce ne obliga pe noi sa nu lasam stacheta mai jos, ba din contra sa aducem mereu acel element de noutate, acel wow, care sa ne diferentieze de alte branduri de petreceri. Scopul este ca bruncherii nostri sa plece acasa cu senzatia “Wow, party-ul asta chiar a fost altceva!” Cristina Grigore

Asa cum mentioneaza si Cristina, The Brunch Affair a fost si este „o gura de aer proaspat” in segmentul de petreceri din Romania. The Brunch Affair a fost un concept nou de petrecere care a reusit in timp, datorita creativitatii Cristinei si a echipei sale, sa devina lider pe piata pe acest segment.
Un rol foarte imporant in organizarea petrecerilor The Brunch Affair il joaca locatia, mereu diferita, mereu surprinzatoare. Ultimele doua petreceri, By The Lake, a avut loc in Buftea, iar By The Pool la Hotel Radisson Blu. Daca nu ati ajuns inca la petrecerile The Brunch Affair, nu trebuie sa ratati urmatoarea petrecere The Brunch Affair By The Sea, mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook.
Iar daca credeti ca petrecerea The Brunch Affair se limiteaza doar la Romania, va inselati. Cristina Grigore a organizat deja o petrecere minunata in Paris si promite ca ne va surprinde si cu alte petreceri uber-cool in afara granitelor, so stay tunned!
#DareToBeDifferent
Cristina Grigore, The Brunch Affair
Foto: Maria Bondoc