Creative Class

Made for beautiful minds

Hairoin

Hairoin îmbină rafinamentul stilului franțuzesc cu autenticitatea materialelor naturale.
Fondatorii brandului își doresc ca prin fiecare bijuterie să poată oferi femeilor ocazia de a se simți specială și de a descoperi noi coafuri și noi stiluri.
Maria Cernea a ales ca la vârsta de 18 ani să descopere varietatea culturii europene, traind în diverse orașe din Europa înainte de a se stabili definitiv la Paris. Pasionată de esteticul rafinat al acestui oraș și de influențele artistice acumulate de-a lungul experiențelor trăite în străinătate, pune bazele Hairoin.
Angela Arva, prietena Mariei, a acceptat fără rețineri propunerea acesteia de a extinde conceptul Hairoin și în România. Angela consideră ca Hairoin că este un concept inedit, cu atitudine, care vrea să transmită femeilor faptul că frumusețea constă de fapt în naturalețe și simplitate.

Hairoin s-a născut in urma unui cadou aniversar: un ac de păr primit de Maria de la iubitul ei, care considera că „la ce e bun să ai părul atât de lung, dacă îl ții prizonier într-un elastic banal”.
Maria a ajuns să creeze Hairoin Shop pentru că s-a îndrăgostit de acest mic obiect devenit indispensabil în viața ei de zi cu zi. Pentru că designul și materialul din care sunt confecționate reprezintă două aspecte esențiale, a inceput prin a căuta un artizan care să o ajute la crearea acestor bijuterii. Astfel, prinde viata proiectul Hairoin in Paris, iar un an mai tarziu s-a extins și în România, mulțumită inițiativei asociatei sale, Angela Arva. Acum lucrează împreună și încercă să împărtășească această „descoperire” cu alte femei care au nevoie de coafuri practice, elegante și rapide.
Numele HAIROIN reprezinta un joc de cuvinte între “păr” și “dependență”. O femeie care se respectă are întotdeauna grijă de parul ei și de felul în care este coafat. Marca Hairoin încurajează orice femeie căreia îi pasă de felul în care arată să-și asume această “dependență”, cât se poate de naturală.
În plus, numele sugerează dependența de accesoriile de păr, datorate multitudinilor de coafuri pe care o femeie le poate realiza cu ajutorul acestora, potrivite oricărei ocazii: la muncă, la sala de sport, la ieșirile în oras, la o ocazie specială sau pur și simplu acasă.

Hairoin a fost conceput pentru a atinge două obiective: crearea unei game rafinate de accesorii pentru păr și bijuterii asortate (cercei și brățări), plus însușirea de noi tehnici de coafare cu ajutorul acelor, agrafelor și pieptănilor de păr. Hairoin facilitează realizarea de stiluri diverse pentru coafuri lejere și rapide fără a apela la ajutorul profesioniștilor din saloane. Cu accesoriile de păr Hairoin orice femeie poate deveni propriul său hairstylist. Prioritatea Hairoin este să creeze bijuterii a căror frumusețe o regăsiți zi de zi, indiferent de ceea ce tendințele impun.

Pentru a garanta o calitate optimă și un design unic, fiecare bijuterie este confecționată manual, din materiale naturale nobile precum lemnul și cornul. Ornamentele cu perle, argint, scoici sau sidef conferă o notă subtilă de eleganță. Alegerea materialelor naturale nu este o coincidență. De secole, acestea sunt utilizate pentru fabricarea
accesoriilor chic grație frumuseții naturale, detaliilor decorative unice și lejerității lor.
Designul este conceput la Paris și realizat în colaborare cu artizani experimentați în Vietnam, unde tehnica prelucrării cornului și lemnului a fost încontinuu perfecționată de-a lungul secolelor, având acces la materii prime de cea mai bună calitate.