Creative Class

Made for beautiful minds

Iza Visoianu

Designer de bijuterie contemporana

Iza Visoianu este designerul din spatele brandului de bijuterie contemporana „Eneada”. Iza Visoianu a absolvit „Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu” din Bucuresti si a ales sa-si transpuna informatiile acumulate in timpul perioadei de studii prin proiectarea unor suprafete incarcate cu emotii sub forma de bijuterii, ajungand astfel in viata unui numar cat mai mare de consumatori de emotie.

Designerul si-a construit brandul cu atentie, experimentand diverse tehnici de realizare a bijuteriilor. Iza a reinterpretat bijuterii clasice incercand sa creeze piese versatile, care sa ofere detalii inedite despre personalitatea celor care le poarta.

In anul 2010 Iza Visoianu a finalizat cursurile din cadrul Scolii de Bijuterie Contemporana din Bucuresti si a pus bazele propriului brand de bijuterii „Eneada”. In prezent, Iza Visoianu are propriul atelier de bijuterie unde experimenteaza zilnic noi tehnici de transformare a materialelor in piese de arta contempoarana.

Iza Visoianu a atras atentia consumatorilor de bijuterie contemporana cu colectia de bijuterii „I Jewel”, prin care reuseste sa realizeze bijuterii pretioase cu aspect high-tech, perfecte pentru era tehnologiei in care traim.

 

Share