Creative Class

Made for beautiful minds

Cristina Capitanu & Elena Oancea

Interior Designers

Cristina Capitanu si Elena Oancea sunt surorile care au demonstrat ca atunci cand iubesti ceea ce faci si lucrezi cu pasiune rezultatele minunate nu intarzie sa apara. Cristina si Elena sunt creativele din spatele companiei Lemon Interior Design, companie premiata pentru proiectele creative realizate in designul de interior.
Originare din Bacau, cele doua surori au venit in Bucuresti pentru a-si continua studiile, Cristina a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (Universitatea Politehnica), iar Elena a absolvit Facultatea de Drept.

Dupa terminarea studiilor au pus bazele unui business bazat pe vanzarea de mobilier de lux, prin care au invatat foarte multe despre materiale, design-ul de obiect, dar si despre preferintele si dorintele clientilor romani. Dupa o perioada, surorile au simtit ca este momentul sa isi foloseasca creativitatea si informatiile dobandite de-a lungului timpului, astfel a aparut compania Lemon Interior Design. Dupa multi ani si multe proiecte, Cristina si Elena se considera doua persoane practice, pentru care amenajarea unei locuinte reprezinta oportunitatea de a se reinventa si de a evolua. Philippe Starck, Paola Navone si Marcel Wanders sunt principalii artisti care le-au influentat activitatea profesionala.

Printre proiectele de succes realizate de catre Lemon Interior Design se numara One Floreasca Lake, Madrigalului Residence, Spitalul Ponderas, Asmita Gardens, iar anul acesta au avut si un prim proiect international – un duplex in Viena, Austria. Cristina si Elena nu au un stil preferat de design de interior, desi iubesc sa foloseasca lemnul si piatra in amenajarea locuintelor, designerii considera fiecare nou proiect o provocare si o sansa de a se reinventa. Fiecare propunere de design de interior realizata de Cristina si Elena este bazata pe preferintele si personalitatea clientilor lor, pe care ulterior le remodeleaza intr-un stil inovativ, prin care maximizeaza atat designul locuintei cat si confortul acesteia.

Share

/ Previous
Next /