Creative Class

Made for beautiful minds

Les Nouvelles Romantiques by OMRA

Les Nouvelles Romantiques by OMRA
OMRA FW17/18
OMRA este primul brand vestimentar conscious & sustainable din Romania, folosind materiale textile naturale si materiale textile sustenabile. Materialele sunt importate de la producatori italieni si francezi care respecta normele europene privind protectia mediului inconjurator. OMRA propune o estetica minimalista care balanseaza perfect creativitatea cu functionalitatea unui articol vestimentar. OMRA realizeaza articole vestimentare din materiale textile premium, avand un design creativ si finisaje de inalta calitate.

Colectia OMRA FW17/18 aduce in atentie feminitatea frantuzoaicelor adaugand un touch specific divelor de la Hollywood din perioada de aur. Aceasta perioada este cunoscuta pentru femei senzuale si puternice, femei care au devenit legendare repere de stil, precum Marlene Dietrich, Katharine Hepburn si Lauren Bacall.
Pentru colectia FW17/18, OMRA propune articole vestimentare realizate din muselina din matase naturala, stofa de lana virgina, stofa de casmir, piele naturala si satin din matase naturala. Pentru prima data, OMRA introduce articole vestimentare realizate din paiete. Colectia OMRA FW17/18 prezinta piese vestimentare versatile, potrivite atat activitatilor din timpul zilei cat si petrecerilor ce au loc dupa apusul soarelui. Hainele OMRA sunt comfortabile, yet glam.

Puteti achizitiona produsele OMRA online accesand site-ul www.omradesign.com
OMRA Showroom: Str. Pictor G.D. Mirea, nr.3A 011395 Bucharest, Romania (langa Arcul de Triumf)
Magazine colaboratoare: Victoria 46, MALL BANEASA, Bucuresti

Designer: Chrisa Dobreanu
Foto: Maria Bondoc
Mua: Adela Escu
Hairstyle: Mia Lipan si Loredana Lipan
Model: Geanina, MUR
Incaltaminte: Musette