Creative Class

Made for beautiful minds

Sublime time at Nayino Resort and Spa

Sublime your time at Nayino Resort and Spa

Ne bucuram sa va prezentam un proiect care îmbină armonios designul de interior creativ cu serviciile de calitate, având scopul de a aduce relaxare si bucurie în sufletele voastre. Va invitam într-un decor special la malul marii, acolo unde vara încă nu a luat sfârșit, pentru ca vara nu înseamna doar multe grade pe plus, ci si libertate și energie pozitiva. Nayino Resort and Spa este locul perfect pentru a-ți reîncarcă bateriile, situat în nordul stațiunii Mamaia, la doar câțiva pași de plaja Marii Negre.

Nayino Resort and Spa este un hotel de 4 stele care se bucura de o poziționarea ideala, intre nordul stațiunii Mamaia și Năvodari.  Resortul este conceput în asa maniera încât fiecare dintre cele 47 de camere sa aibă un room-view interesant, fie către mare, fie către curtea interioara, unde punctul de interes este reprezentat de o piscina in aer liber. Hotelul are un design minimalist cu accente moderne, graffiti-ul din curtea interioara te transpune in cartierele din Berlin sau LA. Nayino Hotel este perfect nu numai pentru cupluri dar si pentru familiile cu copii, hotelul punând la dispoziție locuri de joaca special amenajate pentru copii.
In cadrul resortului, clienții se pot bucura de un restaurant a la carte, camere spațioase cu un design creativ, sala de conferință, diverse programe care includ activitati sportive, precum scufundări, windsurfing sau kitesurfing.
In weekend-urile in care nu au loc evenimente festive sau corporate team-building-uri, managerii hotelului organizează diverse evenimente precum: meditation day retreat, picnic by the pool, cocktail party by the pool sau cognac, cigar and live jazz night.
Resortul va ramane deschis si in sezonul rece, oferind pachete foarte avantajoase celor care isi doresc sa se bucure de momente de relaxare la malul marii.

Noi am fost, ne-a placut si ne vom reintoarce cu siguranta, cel mai probabil la iarna 🙂
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul hotelului: www.nayino.ro
PS: piscina este incalzita 😉