Creative Class

Made for beautiful minds

OMRA SS 2017

OMRA SS 2017

OMRA este primul brand vestimentar conscious and sustainable din Romania, folosind materiale textile naturale si materiale textile sustenabile care provin de la producatori care respecta normele europene privind protectia mediului inconjurator si drepturile angajatilor. OMRA propune o estetica minimalista care balanseaza perfect creativitatea cu functionalitatea unui articol vestimentar, folosind materiale textile premium si avand finisaje de inalta calitate.

Colectia OMRA SS17 aduce in atentie glam-ul divelor de la Hollywood din perioada de aur, o perioada cunoscuta pentru femei senzuale si puternice, femei care au devenit legendare repere de stil, precum Marlene Dietrich, Katharine Hepburn si Lauren Bacall.
Pentru colectia SS17, OMRA propune articole vestimentare realizate din voal de matase naturala, crepe de chine, vascoza, bumbac, in, amestec de matase cu bumbac si amestec de matase cu vascoza.
Colectia OMRA SS17 prezinta piese vestimentare versatile, potrivite atat activitatilor din timpul zilei cat si petrecerilor ce au loc dupa apusul soarelui. Hainele OMRA sunt comfortabile, yet glam.

OMRA a lansat in aceasta vara si prima colectie de bijuterii, intitulata „Stardust”, o colectie capsula care propune mai multe modele de cercei realizati manual din argint si aur. Colectia de bijuterii pastreaza linia stilistica a hainelor, avand un design minimalist, modern cu accente glam.

Designer: Chrisa Dobreanu
Foto: Maria Bondoc
Mua: Adela Escu
Hairstyle: Mia Lipan and Loredana Lipan
Model: Geanina, MUR
Incaltaminte: Musette
Contact: omradesign@yahoo.com
+40 729 651 632
Showroom: Str. Pictor G.D. Mirea, nr.3A 011395 Bucharest, Romania