Creative Class

Made for beautiful minds

The Minister of Elegance

The Minister of Elegance

The Minister of Elegance a sarbatorit anul acesta pe 8 martie, Ziua Internationala a Femeii.
Aceasta editie a reunit peste 20 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design si PR.
“The Minister of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. In viziunea organizatorilor, stilul este reprezentat cel mai bine prin atitudine, viziune si creativitate, toate aceste elemente formand o imagine puternica care nu poate fi ignorata.
Proiectul “The Minister of Elegance” a luat nastere din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti pentru a lua parte la aceste intalniri.
Pentru a marca cea mai recenta editie “The Minister of Elegance”, Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil. Campania este insotita de o serie de fotografii realizate de Dacian Foldi – The Storyalist. A cincea editie “The Minister of Elegance” a avut loc la restaurantul SOFA, condus de Anne Ampawan si Michele Serrano.