Creative Class

Made for beautiful minds

Make the First Step 2017

Make the First Step 2017
Este un proiect din suflet pentru suflet care ia nastere dupa 20 ani de experienta in afaceri si dezvoltare personala, un proiect care isi doreste sa te ajute sa faci primul pas indiferent care este directia in care vrei sa actionezi. Foarte multe persoane au multe idei exceptionale dar cele mai multe dintre aceste idei nu prind viata din diverse motive, uneori neimplinirea acestor idei/dorinte creaza frustrari, dezamagiri si intensifica stresul din viata noastra.
E momentul sa schimbi ceva in viata ta, e momentul sa actionezi! Vino la „Make the first step 2017” pentru a primi resursele si energia necesara pentru a-ti pune ideile in aplicare.

Initiatorii proiectului sunt Luminita Mirescu si Nicu Dobreanu.
Nicu Dobreanu are 20 de ani de experienta in afaceri si training-uri motivationale.
Business partner and developer a unor afaceri de succes in domeniul horeca cu proiectele: The Vintage Pub, CAFÉ DEKO, JOBEN. A pus bazele si a condus echipe de mii de persoane in ultimii ani si a decis ca este momentul sa ofere inapoi celor care au nevoie.

Luminita Mirescu este trainer motivational si creator de echipe de mii de persoane in domeniul vanzarilor, este o persoana care a influentat foarte puternic destinele oamenilor cu care a lucrat. A reusit sa se impuna in top 10 lideri mondiali in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de vanzari din lume.

Evenimentul are loc in locatia CAFÉ DEKO+, situata pe str. Selari nr. 16, Centrul Vechi, Bucuresti.
Evenimentul se desfasoara in intervalul 10:00-17:00, cu pauza de pranz de o ora si scurte pauze de cafea.
Costul unei bilet este de 290 lei si include masa de pranz.
Biletele pot fi cumpărate pe www.iabilet.ro sau www.blt.ro

CU SIGURANTA ENERGIA PRIMITA IN CADRUL EVENIMENTULUI TE VA AJUTA SA ITI PUI IDEILE IN APLICARE.
MAKE THE FIRST STEP