Creative Class

Made for beautiful minds

OMRA campaign by Creative Class

Creative, Light, Blissful clothing

OMRA propune o estetica minimalista care balanseaza perfect functionalitatea cu eleganta designului.
OMRA pune accent pe detalii si selectia materialelor, folosind doar materiale textile naturale de inalta calitate.
OMRA este un brand de haine eco-activ, fiind primul brand din Romania care a realizat o colectie vestimentara din materiale naturale, colectia de primavara-vara „Oriental light” fiind realizata in intregime din matase naturala.
OMRA realizeaza piese vestimentare multi-functionale care printr-o corecta accesorizare pot fi purtate in orice moment al zilei.

„Oriental Light” by OMRA

In aceasta vara OMRA ne transpune intr-o lume zen, unde eleganta se manifesta prin forme orientale.
Colectia „Oriental Light” prezinta forme fluide, simple dar senzuale, avand ca inspiratie cultura japoneza.
OMRA propune siluete relaxate si un design minimalist care pune in evidenta compozitia organica a materialelor textile folosite. OMRA promoveaza o eleganta comfortabila prin creatii vestimentare realizate din materiale transparente, dominate de voalul de matase naturala, in diverse forme si suprapuneri feminine care accentueaza suav talia purtatoarei.
„Oriental Light” este prima colectie vestimentara organica realizata de un brand romanesc, care ofera iubitorilor de moda o alternativa pozitiva si creativa prin creatii vestimentare realizate in intregime din matase naturala.
Materialele folosite sunt voal de matase naturala, sifon de matase naturala, triplu-voal de matase naturala, satin de matase naturala si crepe de chine, in nuante de alb, ivoire, negru, bleu ciel, bleu regal si bleumarin.

Directie artistica: Chrisa Dobreanu
Fotografie: Alex Neagu
Model: Jessica, MUR Model Management
Make up: Mirry Degeratu
Incaltaminte si Accesorii: Aldo
Multumiri speciale: Valentina Ionescu